Exposities

Elke maand is er in het Kunstlab Doesburg een nieuwe expositie van het werk van de leden te zien met steeds een ander thema.
Iedere expositie start op de Culturele Zondag, een manifestatie die elke eerste zondag van de maand gehouden wordt, van 12:00 uur tot 17:00 uur. De expositie is verder de hele maand te bezichtigen tijdens onze openingsuren en is gratis toegankelijk.

April en mei 2021
In de wolken

Vanaf 28 april mag de winkel weer volledig open en kan het publiek ook de expositie achterin de winkel weer bewonderen. Begin april is de expositie met het thema “In de wolken” ingericht. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om deze expositie te bekijken, hebben we deze expositie met een maand verlengd. Hier onder een kleine impressie van deze expositie.

 

Eerdere exposities

December 2020 t/m maart 2021
Dutch Design

Voor de maand december is het de expositie met het thema Dutch Design ingericht. Vanwege corona moesten we helaas halverwege de maand onze deur sluiten. Omdat onze leden voor deze expositie weer mooi werk hebben aangeleverd, wilden we iedereen die hem nog niet gezien had, de gelegenheid geven om deze expositie alsnog te komen bekijken. Dit kon alleen op afspraak.

In de Opkamer

Kees van Breukelen exposeert zijn schilderijen.

Eerdere exposities

november 2020: Out-of-the-box

Ongeveer 1 jaar geleden deed het Kunstlab deze oproep aan haar leden en vrienden.
Elke maand kreeg ieder, die mee wilde doen, een ander onderwerp voorgeschoteld. . . variërend van Leporello tot Doosje en Cilinder & Buis (foto).
Wat dan volgde was een proces van denken, zoeken, proberen, bijschaven, veranderen en uiteindelijk: ja, dit is het!!
Een selectie van die verrassende resultaten is in de maand november te zien in de Opkamer.

Oktober 2020: Dieren

In oktober is het thema van de groepsexpositie achter in het Kunstlab:  “Dieren”. Hier onder een kleine impressie van deze expositie.

Oktober 2020: solo expositie Emmie Martijn in de Opkamer achter het Kunstlab.