Zoektocht in het Kunstlab

Het Kunstlab start het nieuwe jaar met de expositie: Zoektocht

Het schilderij dat u hierbij ziet, is gemaakt door Alie Wiertsema. Het laat de, voor de Bij, vijandige wereld zien: grote donkere vormen en een neerwaartse beweging van de bloemen.
Voor Alie is de natuur haar inspiratiebron. Daarom hoopt zij dat haar kleinkinderen ook nog in een mooie wereld mogen leven. Het kleine Bijtje op haar schilderij, ja vooral even zoeken, staat dan ook symbool voor die hoop.
Alie Wiertsema tekent al haar hele leven. In de loop der jaren heeft zij daar allerlei technieken aan toegevoegd maar altijd met veel kleur. Met die kleuren begint zij ook elk schilderij en voegt daar, als dat zo uit komt, allerlei structuren aan toe, zelfs koffie of zand.
Ook al is tekenen niet meer de basis van haar schilderwerk, zij heeft onlangs bij een van haar kleinkinderen wel een muurschildering van Winnie de Poeh gemaakt. Eentje om jaloers op te worden!!

Kunstlab Doesburg: Ooipoortstraat 35. Winkel & expositie zijn open op dinsdag t/m zaterdag & op de Culturele Zondag (iedere 1e zondag van de maand) van 12.00 – 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *