Expositie door leden

Elke maand is er in het Kunstlab Doesburg een nieuwe expositie van het werk van de leden te zien met steeds een ander thema.
Iedere expositie start op de Culturele Zondag, een manifestatie die elke eerste zondag van de maand gehouden wordt, van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Expositie september: thema Vreugde en Tragiek

Hoe dicht deze ervaringen bij elkaar liggen, kunt u de hele maand september zien! In de winkel is weer een interessante expositie met werk van de leden van het Kunstlab Doesburg ingericht. De expositie start op de Culturele Zondag op 5 september, van 12:00 uur tot 17:00 uur.

De expositie is verder de hele maand te bezichtigen tijdens onze openingsuren en is gratis toegankelijk.

 

Komende exposities:

OKTOBER VERGANKELIJKHEID
NOVEMBER EXTASE
DECEMBER GELOOF/ HOOP/ LIEFDE

 

Eerdere exposities:

Juli en augustus 2021

IJsselbiënnale: Tij, Tijd, Tijdelijkheid

In de zomermaanden blijft de expositie altijd twee maanden in het Kunstlab te bezichtigen. Van 1 juli tot 1 september sluit het thema van onze expositie aan bij die van de IJsselbiënnale, die in deze periode plaats vindt. Onze leden hebben voor deze expositie veel en mooi werk aangeleverd dat door de expositie werkgroep met veel zorg in de ruimte is geplaatst. Hier onder een kleine impressie van deze schitterende expositie. U bent van harte uitgenodigd om de expositie tijdens de openingstijden van het Kunstlab te komen bekijken.

Juni 2021: Pittoresk Doesburg