Hoe we werken

Het Kunstlab Doesburg is een initiatief van de Vereniging Van Creatieven (VVC) in Doesburg: zoals een sportclub sportvelden heeft, zo heeft de VVC het Kunstlab.
De VVC wil creativiteit op ieder denkbaar terrein bevorderen en daarbij samenwerken met inwoners en bezoekers van Doesburg, organisaties en instellingen, maatschappelijke groeperingen, ondernemers en bedrijven, gemeenten en scholen.
Hier vind je informatie voor leden over de gang van zaken binnen het Kunstlab en de VVC, de organisatie en gemaakte afspraken.

Jouw Kunstlab

Het Kunstlab is het platform van de leden, dus het Kunstlab is ook van jou: je kunt werk verkopen, exposeren, cursussen geven of volgen en alles wat je verder op creatief gebied bedenkt.

Kennismaken

Ieder nieuw lid wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Een lid van de werkgroep Leden neemt hiervoor contact met je op. In het gesprek wordt de gang van zaken uitgelegd wat betreft de winkel, de exposities en kun je de werkgroep van je keuze aangeven. Je kunt natuurlijk ook met je vragen bij deze contactpersoon terecht.
Ongeveer twee keer per jaar organiseren we een verenigingsdag waarin ontmoeten en plezier centraal staan. In januari komen we bijeen voor een supergezellig nieuwjaarsbuffet en in de zomer organiseren we een samen-doe-dag in een mooie omgeving in de buurt. Dit wil je niet missen, het is de manier om iedereen te leren kennen!

Werkgroepen

Het Kunstlab wordt beheerd door de VVC-leden zelf. Van de leden wordt daarom verwacht dat zij naar vermogen een bijdrage hierin leveren. Je kunt je talent inzetten waar je wilt. Er zijn verschillende werkgroepen, je vindt ze op de pagina werkgroepen.

Updates

Het bestuur van de VVC vergadert eenmaal per maand, ondersteund door de Verenigingsraad. Alle werkgroepen hebben een vertegenwoordiger in de Verenigingsraad. Na iedere bestuursvergadering krijgen alle leden een e-mail met het laatste nieuws van alle werkgroepen en met bestuurszaken en -besluiten. Houd je e-mail dus in de gaten!

Social media

Het Kunstlab heeft naast deze website ook een Facebookpagina en voor leden een besloten facebookpagina. Voor deze laatste pagina kun je je aanmelden als je VVC-lid bent en een Facebook-account hebt.