exposities

Elke maand is er in het Kunstlab Doesburg een nieuwe expositie van het werk van de leden te zien, met steeds een ander thema.

Een nieuwe expositie is altijd te zien vanaf de Culturele Zondag, de eerste zondag van de nieuwe maand, van 12:00 uur tot 17:00 uur.

De expositie is verder de hele maand te bezichtigen tijdens onze openingsuren en is gratis.

maart 2020: spetterend feest

Na de verhuizing is het tijd voor een spetterend feest in ons nieuwe pand. Dit is daarom ook het thema van de expositie die vanaf 1 maart te bewonderen is in de ooipoortstraat 21. 

Winkel & expositie zijn open op dinsdag t/m zaterdag & op de culturele zondag (iedere 1e zondag van de maand) van 12.00 – 17.00 uur

Januari en februari 2020: eigentijds portret

Het Kunstlab ging dit nieuwe decennium van start met de expositie: “Eigentijds zelfportret”. Vanwege de verhuizing bleef deze expositie ook in een groot gedeelte van februari in het oude pand te bewonderen.

Je kon ook je eigen(tijdse) zelfportret komen maken.

december 2019: Oude meesters, nieuwe meesters

De expositie van de maand december had als thema:”Oude meesters, nieuwe meesters”. Heel verrassend om te zien hoe onze kunstenaars  dit thema interpreteerden.

We hebben als Kunstlab Doesburg ook een samenwerking met het Rijn IJssel College. Hierdoor kunnen ook maandelijks enkele studenten van deze school deelnemen aan onze expositie. De interpretatie die de twee studenten die deze maand deelnamen aan het thema hebben gegeven is ronduit “meesterlijk” en erg verrassend.