agenda

Wanneer is er iets bijzonders te beleven bij het Kunstlab Doesburg?
Expositie – hersenspinsels

Het thema  voor de expositie in het Kunstlab voor de maand juli en augustus is “hersenspinsels”. De expositie is deze zomer gratis te bezichtigen tijdens onze openingstijden.

 Voor meer informatie kijk op onze expositiepagina.

culturele zondag

Op de Culturele Zondagen is het Kunstlab Doesburg altijd open van 12:00 tot 17:00 uur!  U kunt dan een kunstenaar aan het werk zien en luisteren naar live-muziek door Geerd met zijn gitaar.

dinsdagavond Modecafé

Wil je leren naaien? Of ben je al ervaren maar kun je hulp gebruiken bij het passen, meten en afspelden? Of maak je graag van oude kleding iets nieuws en gebruik je daarbij allerlei technieken zoals naaldvilten (zie foto). Of toch liever een kussen of schort van de kleren van een dierbare overledene?
Dat kan allemaal op dinsdagavond in het Modecafé. Tussen 19.30 en 21.30 staat de deur van het Kunstlab, want daar is het Modecafé, open. Natuurlijk kunnen de beide handwerkleraressen je ook helpen bij het knippen van een patroon, bij de keuze van de naaisteek . . . en noem maar op!
Je bent niet verplicht om elke dinsdagavond te komen, tenslotte is het een Modecafé, maar àls je er bent, kost het 2,50.