agenda

Wanneer is er iets bijzonders te beleven bij het Kunstlab Doesburg?
Expositie – een oud hollands gedicht

Het thema  voor de expositie in het Kunstlab voor de maand september is “Een oud Hollands gedicht”. De expositie is de hele maand september gratis te bezichtigen tijdens onze openingstijden.

 Voor meer informatie kijk op onze expositiepagina.

culturele zondag

Op de Culturele Zondagen is het Kunstlab Doesburg altijd open van 12:00 tot 17:00 uur!

Op 1 september kunt u in het KunstLab Doesburg kennismaken met een nieuwe serie workshops die gegeven gaan worden dit seizoen. U kunt de docenten bezig zien met verschillende technieken, zoals het maken van vilten asseccoires, corsages van Tyvek en art quilts.

Kunstlezingen

dinsdagavond Modecafé

Wil je leren naaien? Of ben je al ervaren maar kun je hulp gebruiken bij het passen, meten en afspelden? Of maak je graag van oude kleding iets nieuws en gebruik je daarbij allerlei technieken zoals naaldvilten (zie foto). Of toch liever een kussen of schort van de kleren van een dierbare overledene?
Dat kan allemaal op dinsdagavond in het Modecafé. Tussen 19.30 en 21.30 staat de deur van het Kunstlab, want daar is het Modecafé, open. Natuurlijk kunnen de beide handwerkleraressen je ook helpen bij het knippen van een patroon, bij de keuze van de naaisteek . . . en noem maar op!
Je bent niet verplicht om elke dinsdagavond te komen, tenslotte is het een Modecafé, maar àls je er bent, kost het 2,50.